Algebehandling

Får du uønskede begroninger på taget som eksempelvis alger og mos, kan det være en rigtig god ide at få udført en algebehandling.

Hos Roskilde Tagmaler har vi løsningen, der sikrer dig et rent og pænt tag, der kan holde i mange år fremover. Med vores effektive og billige algebehandling kan vi spare dig for rigtig mange penge.

Alger og mos på taget optager nemlig meget vand, hvilket kan føre til fugtskader og dermed frostsprængringer om vinteren, hvor vandet fryser.

Ønsker du et tilbud på vores algebehandling, så læs mere på siden her.

Udover at alger og mos ødelægger den æstetiske oplevelse, det kan være at kigge op på det øverste af huset, så kan de uønskede begroninger nemt komme til at koste dig et nyt tag, hvis ikke der bliver sat ind med den rigtige algebehandling

Med en tagrensning fra Roskilde Tagmaler får du én af de billigste måder på markedet at vedligeholde tag på. Vi bruger nemlig under en time, når vi udfører algebehandling og derefter kan dit tag holde til det stride, danske vintervejr mange år fremover.

Få den komplette tagbehandling

Når vi renser for begroninger på dit tag, kan vi samtidig tilbyde en komplet tagrenovering. Det vil sige, at du får både tagrensning, algebehandling, tagmaling, og hvad dit tag kan trænge til i en og samme omgang. Med vores all inclusive tagbehandling, kan du simpelthen ikke gøre noget bedre for dit tag.

Roskilde Tagmaler har i mange år hjulpet danskerne med at sikre deres tage mod det slid, naturen udsætter det for. Under mottoet kvalitet betaler sig, kan vores algebehandling af tag på en effektiv og miljøvenlig måde give dig det tag tilbage, der betyder, at dit hus igen bliver din drømmebolig.

Ønsker du mere information eller et uforpligtende tilbud på algebehandling, er du velkommen til at ringe til os

Algebehandling af tag<

Algebehandling

Algebehandling

Læs mere om

Når Roskilde tagmaler er færdig, er taget som nyt!

Vi dækker hele Sjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, København, Køge, Ringsted, Holbæk, Herlev, Hillerød

Læs mere om: Nyt tag, tagmaler, algebehandling tag, tagrensning, tag renovering, betontagsten, tag tilbud, tag rens

Find os på Google+

Algebehandling