Fliserens

Mos, flisepest og alger er ikke ligefrem noget, der pynter på dine fliser. Derfor tilbyder Roskilde Tagmaler dig en grundig og effektiv fliserens, der kan befri dine udendørs arealer for de uønskede begroninger, der med tiden opstår.

Med vores professionel fliserens, får du rengjort fliserne med miljøvenlige produkter, så de kan holde i mange år fremover.

Mange vælger at at spule løs på deres fliser med en højtryksrenser, med det resultat at overfladen ødelægges, og fliserne derfor hurtigt bliver grimme igen.

Roskilde Tagmaler har derimod udviklet den perfekte, skånsomme metode til fliserensning, der både fjerner mos og alger, men også bevarer overfladen på dine sten, så de forbliver pæne og rene i lang tid efter vores flisebehandling.

Samme grundighed som på taget

Roskilde Tagmaler har i mange år spulet og renset på tage rundt omkring i landet. Vi har med effektive behandlingsmetoder fjernet unødige begroninger på vores kunders tage, så tagene igen har har fået et pænt ydre og samtidig har forlænget deres levetid.

Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde den samme effektive og professionelle behandling til dine fliser og sten. Dermed kan Roskilde Tagmaler ikke bare tilbyde forskønnelse og vedligehold af tage, men også udføre den rette behandling af dine udendørs arealer nede ved jorden.

Så ønsker du fliserens i carporten, på terrassen eller måske et helt tredje sted, så kontakt Roskilde Tagmaler for at høre mere,

fliserens

 

 

Læs mere om

Når Roskilde tagmaler er færdig, er taget som nyt!

Vi dækker hele Sjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, København, Køge, Ringsted, Holbæk, Herlev, Hillerød

Læs mere om: Nyt tag, tagmaler, algebehandling tag, tagrensning, tag renovering, betontagsten, tag tilbud, tag rens

Find os på Google+

Vedligeholdelse af taget