tagbehandling
- giv dit tag et længere liv

Roskilde tagmaler sørger for professionel tagbehandling

Vi har stor erfaring i at rense dit tag, således at det både fremstår pænere og stærkere. En god tagbehandling sikre dit tag en længere levetid, og kan i mange tilfælde forhindre skader. En tagbehandling, eller en algebehandling, sørger for at bekæmpe dit algeproblem så dit tag både ser pænt ud, men samtidig også er sikret mod frostsprængninger.

Tagrensning

En tagbehandling består af at rense taget for alger og mos. Vi sørger for at fjerne alger og mos på en miljørigtig måde, således at vi ikke forurener unødigt.

Du kan læse mere om tagrensning her

algebehandling af tag

En algebehandling af taget kan afhjælpe eventuelle skader hvis det gøres i tide. En algebehandling bliver gjort ved at overspule taget med et algebekæmpende middel. Med en algebehandling af taget sikre du det mod frostsprængninger. Du kan dermed undgå en hel tagudskiftning og sikre taget længere levetid.

Du kan læse mere om algebehandling her, algebehandling

Tagbehandling er en god måde at sikre dit tag på

Med en algebehandling eller tagrensning sikre du dit tag på en effektiv måde. Det er langt nemmere at kunne finde og udbedre små skader før det f.eks. bliver frostsprængninger eller andre større skader.

Du kan til enhver tid kontakte os for en uforpligtende snak. Vi rådgiver gerne om den bedste løsning for algebehandling af taget, eller anden form for tagbehandling.

 

algebehandling kan sikre det mod frostskader

tagbehandling og algebehandling sikre dit tag mod fremtidige skader

Læs mere om

Når Roskilde tagmaler er færdig, er taget som nyt!

Vi dækker hele Sjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, København, Køge, Ringsted, Holbæk, Herlev, Hillerød

Læs mere om: Nyt tag, tagmaler, algebehandling tag, tagrensning, tag renovering, betontagsten, tag tilbud, tag rens

Find os på Google+

kontakt os hvis du vil vide mere om roskilde tagmaler